Beker: Nole je bio dominantan

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2011, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Nole je bio dominantan

Boris Beker je, po običaju, promašio u prognozi da će Endi Mari osvojiti titulu, ali je odao dužno priznanje novom šampionu.
– Đoković je zaslužio titulu – istakao je Nemac posle finala.
Beker je u najavi govorio da je Nole favorit, ali nije krio da priželjkuje iznenađenje:
Bio je dominantan u udarcima sa osnovne lnnije, naročito iz forhenda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Legendarni šampion Vimbldona koji pred svaki veliki događaj tvrdi da Mari ima velike šanse, ili je slab poznavalac tenisa, ili gori od želje da se dodvori Britancima – tek nikada ne pogodi – realno opisuje finale.
– Endi je sve vreme pokušavao da uhvati Novaka, ali nije uspeo da povede bar za trenutak. Đoković je fenomenalno napadao od prvog do poslednjeg poena, ali Mari nije uspevao da se odbrani.
Kao i ceo svet, Nemac u Srbinu vidi mnogo više od teniskog šampiona.
– Novak je odličan sportista i zaslužuje pobedu. Veoma naporno je radio i u ovom trenutku je pravi čovek za tenis. Nije on samo pobedio Federera u polufinalu, ovo je njegov drugi Gren slem trijumf i on je sad i Rodžeru i Rafi poslao veoma snažnu poruku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.