Bekenbauer: Podolski je igrač za Real i Barselonu

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekenbauer: Podolski je igrač za Real i Barselonu

Legenda nemačkog fudbala Franc Bekenbauer smatra da bi napadač Kelna Lukas Podolski bez problema mogao da ponese dres jednog od dva španska velikana.

Sve češće se govori da je reprezentativac Nemačke blizu odlaska iz Kelna, jer je svojim igrama zainteresovao mnoge evropske klubove, a legendarni Bekenbauer veruje da bi Podolski mogao da igra u bilo kom velikom klubu.

"Lukas može da igra bilo gde, uključujući i Real i Barsu, jer je izrastao kao fudbaler. Ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pogrešio ni da izabere Šalke, ali je na njemu da odluči gde će nastaviti karijeru", poručio je Bekenbauer.

Podolski je postigao 13 golova u dosadašnjem delu Bundeslige, a od 20:30 ima priliku da poboljša svoj učinak, jer "jarčeve" očekuju na svom terenu ekipu Majnca u ranije odloženom meču nemačkog prvenstva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.