Bekamu meč suspenzije, Siriguu i Veratiju po dva

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamu meč suspenzije, Siriguu i Veratiju po dva

Disciplinska komisija fudbalskog saveza Francuske suspendovala je trojicu igrača Pari Sen Žermena, golmana Salvatorea Sirigua i veznog igrača Marka Veratija sa dve utakmice, a Dejvida Bekama na jednu zbog isključenja u meču protiv Evijana.
(FOTO: AP)
Bekam je dobio direktan crveni karton zbog visoko podignute noge na Jusefa Adnana, ali je izbegao dužu suspenziju jer nije bilo kontakta.
Verati je dobio dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << žuta kartona i besno se raspravljao sa sudijom, dok je Sirigu dobio crveni karton posle završetka utakmice zato što se sukobio sa nekolicinom igrača.
Napadač Evijana Saber Kilfa takođe je dobio dva meča suspenzije.
Sva trojica igrača PSŽ-a će propustiti nedeljnu utakmicu protiv Valensijena na domaćem terenu.
Parižani mogu da osvoje titulu u tom meču ako Olimpik Marselj izgubi ili odigra nerešeno u subotu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Evo zašto je Bekam dobio meč suspenzije

Izvor: Press, 03.Maj.2013

Fudbaler Paris Sen Žermena Dejvid Bekam propustiće meč protiv Valensijana zbog crvenog kartona koji je dobio na susretu sa Evianom.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.