Izvor: Blic, 03.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamu 140.000 evra nedeljno

Bekamu 140.000 evra nedeljno

MANČESTER - Dejvid Bekam je juče proslavio 27. rođendan, ali je umesto plasmana u finale Lige šampiona na poklon dobio novi petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, vredan oko 35 miliona evra.

Ugovor Dejvida Bekama sa Mančester junajtedom napisan je na više od 100 strana, a čak su četvorica advokata proveravala tačku po tačku, kako se ne bi provukla neka greška. Najbolji fudbaler 'beba' nedeljno će imati platu od 105 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hiljada evra, dok će u istom periodu zarađivati i 30 hiljada evra od prodaje proizvoda sa njegovim likom i imenom. Upravo je zarada od 'imena' Dejvida Bekama dovela do nesuglasica u pregovorima, tako da su se njegovi advokati sastali preko 30 puta sa direktorima Mančestera. Na Bekamovu odluku uticalo je i produženje ugovora Roja Kina i trenera Fergusona. Bekam insistira da se pojača odbrana ekipe, zbog čega će Huan Sebastijan Veron biti vraćen Laciju u zamenu za Alesandra Nestu, dok na 'Old traford' dolazi i Kevin Hofland iz PSV-a. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.