Bekam spreman, Kapelo bira

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam spreman, Kapelo bira



Dejvid Bekam je izjavio da je spreman i u formi da zaigra za Englesku naredne nedelje, bez obzira što nije odigrao takmičarski meč od novembra. Novi selektor Engleske Fabio Kapelo će u subotu saopštiti spisak reprezentativaca koji će se suprotstaviti Švajcarskoj u prijateljskoj utakmici, a Bekam se nada da to može biti šansa da upiše 100. nastup.

"Veoma sam spreman i spreman sa da budem izabran", rekao je 32-godišnji nekadašnji kapiten Engleske, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je trenutno član Los Anđeles Galaksija.

Bekam nije igrao za Galaksi od oktobra, a poslednji nastup imao je kao zamena na utakmici kojusu Englezi na Vembliju izgubili od Hrvatske sa 3:2.

Bekam se nalazi u treningu sa ekipom Arsenala i smatra da je u dobroj formi.

"Radim sa ekipom koja najviše brine o fizičkoj kondiciji u Evropi. Uradio sam sve što je potrebno da budem fit i bez ikakve sumnje sam spreman. Sve je sada u rukama Kapela", kaže Bekam.

Britanska štampa počela je da špekuliše da bi Kapelo, koji nije forsirao Bekama dok je bio trener madridskog Reala, mogao da ne izabere tog igrača sredine terena u tim Engleske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.