Izvor: Blic, 14.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam skida dresove sa leđa

Bekam skida dresove sa leđa

LONDON - Odgovor na pitanje da li će Dejvid Bekam u Barselonu, Real ili Milan više ne zavisi od novca, nego od broja, ali ne sedmocifrenog na računu već onog na leđima. 'Dejli Miror' je objavio da se Bekam na tajnom sastanu dogovorio sa ljudima madridskog kluba, koji su bezuslovno pristali da 'skinu' Raula i 'sedmicu' svečano predaju, trenutno najtraženijem fudbaleru na svetu.

Žrtvu u Barseloni moraće da podnese mladi Saviola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << međutim, problem nastaje u Milanu, gde ekskluzivno pravo na broj 7 ima Andrej Ševčenko.

- Zamislite kako bi se Bekam osećao kada bi neko od njega tražio da se odrekne svog dresa u Mančester junajtedu. Dres je obično parče tkanine, ali u pitanju je princip. Takođe, u Ševčenkovom ugovoru jasno piše da dok igra u Milanu 'sedmica' je samo njegova - izjavio je Fabio Parisi, menadžer ukrajinskog golgetera. 'San' piše da je potpredsednik Adrijano Galijani ponudio 1,5 miliona evra Ševčenku da bez borbe preda dres Bekamu. Naravno, uvek postoji i solucija da Ukrajinac bude jedan od dvojice igrača koji će krenuti put Mančestera, zajedno sa 20 miliona evra.

- Niko normalan ne može da se odrekne Ševčenka, ali mislim da ćemo imati velikih problema sa brojem na dresu. Andrej je dobar dečko, međutim, ne verujem da će pristati na ucenu, jer to automatski znači da je njegova pozicija u klubu slabija od Bekamove - rekao je izvor blizak milanskom klubu.

Raul nije komentarisao pitanje dolaska Bekama u Real, niti da li je spreman da se odrekne dresa. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.