Izvor: Blic, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam prvo baca sombrero

Bekam prvo baca sombrero

Bekam-manija još nije deo prošlosti. Naprotiv, stručnjaci za marketing smatraju da će se ona tek rasplamsati, ali na američkom tlu, pošto je u Evropi postepeno jenjavala kako je zvezda ostrvskog fudbala počela igrački da bledi.

Kralja glamura lako je zamisliti u novim reklamama, videti njegov lik na bilbordima i kako posećuje sve značajnije zabave na američkom tlu. Nije ga teško zamisliti ni kao deo nekog holivudskog projekta, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će moći da ostvari svoj davnašnji glumački san. Amerika je raj za Bekama.

Po objavljivanju da Fabio Kapelo ne računa na njega, počelo je da se spekuliše time kako će to presudno uticati da Dejvid više nikad ne dobije šansu ni u reprezentaciji Engleske. Stiv Meklaren je po tom pitanju tvrdoglav još od letos, pa se šanse Bekama da povrati sedmicu 'Albiona' mere u promilima.

- Ja ne verujem da ovo znači kraj moje međunarodne karijere, jer sam uvek govorio, a to ću činiti i ubuduće, da dok god igram fudbal, ja ću biti na raspolaganju reprezentaciji. Ako dobijem poziv, super, ukoliko se to ne dogodi, mogu da kažem da sam opet imao sjajnu internacionalnu karijeru - rekao je Bekam za 'News of the world'.

Kako u Realu ne računaju na njega, mogao bi zatražiti da bude pozajmljen nekom drugom klubu do juna, kako bi se spremio za odlazak u SAD. Američka ekipa će sezonu koja startuje na leto početi nešto ranije, jer će od 24. jula do 29. avgusta igrati u Superligi, značajnom turniru na kojem učestvuje po pet najboljih ekipa iz MLS i Meksičke lige. To znači da će i Bekam morati da dođe u julu umesto u avgustu.

Konačno, sada već bivši igrač Reala preko portparola je poručio da je zbunjen i iznenađen potezom Fabija Kapela, koji je u subotu izjavio da Bekam više neće igrati do kraja sezone.

- Sve dok ima ugovor sa klubom, Dejvid će poštovati svoje obaveze i ostati veran ekipi i navijačima. On je iznenađen izjavama Kapela, jer ga niko iz kluba nije informisao o takvim namerama. Bekam je profesionalac i zna šta znači ispoštovati ugovor - rekao je portparol engleskog igrača Simon Oliveira.

Z. K.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.