Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 10:12

Bekam domaćinski

Inter Majami je postao prva franšiza u istoriji MLS sa pet startnih poraza

Nova sezona u Mejdžor ligi sokera za Majami Inter počela je očajno. I to ne samo zbog pandemije, nego zato što klub još nije osetio slast pobede. Pa čak ni podelu plena. Istorijski užasan početak, jer je to prvi tim u ovom takmičenju koji nakon pet prvih zvaničnih mečeva ima isto toliko poraza. Pritom je sinoć nakon poraza od Njujork Sitija (1:2) ispao sa povratnog turnira lige "MLS is back" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Orlandu.

Ako neko do sada ne zna, gazda kluba iz Južne Floride je Dejvid Bekam. Legendarna sedmica Junajteda, član Realovih Galaktikosa, pop koliko i fudbalska ikona prošla je svašta u životu, te mu problem sa ekipom sigurno nije nerešiva enigma. Zna Beks da je potrebno vreme da sve "sedna kako valja",. Engleski as koji već praktično dve decenije živi u SAD sa porodicom, na drušvemnim mrežama je podelio podršku klubu uz lepu motivacionu poruku, pokazavši kako prave gazde, domaćini moraju da postupaju.

"Ponekad je put predug, pa moraš da odmoriš. Mančester junajted, Real Madrid, La Liga i Premijerliga nisu napravljeni za jedan dan. Timovi, igrači i klubovi trebaju vremena za rast, ali kada se to dogodi, teška vremena se zaborave... Važno je pogledati šta smo postigli do danas. Ponosan sam na moj tim, naš klub i naše divne navijače. Strpljenje je vrlina."

Videćemo samo dokle će Bekam imati ovako čelične živce ako ekipa nastavi da ređa poraze...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Danas je inače na programu jedan susret u MLS-u i to dve ekipe koje još nisu doživele poraz u restartu sezone, te se sada bore za vrh Grupe C. Domaćin Toronto je prošlosezonski finalista i može se reći da mu današnji gost posebno odgovara. Ekipa Nju Inglanda sigurno nije naivna, ali kao da joj se noge vežu kada pređe kanadsku granicu. Te je tako poražena na poslednjih pet gostovanja u Torontu, a domaćin je pritom postizao dva i/ili više golova. Što se tiče pogodaka, došlo je UG 3+ na šest od poslednjih sedam domaćinstava Toronta ovom rivalu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.