Bekam: Vlasnik Junajteda jednog dana? Nikad se ne zna

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 20:20

Bekam: Vlasnik Junajteda jednog dana? Nikad se ne zna

Dejvid Bekam, vlasnik Intera iz Majamija, ima velike ambicije.

Nekadašinji reprezentativac Engleske je u intervjuu za Atletik pričao i o svom bivšem klubu Mančester junajtedu.

Navijači kluba sa Old Traforda su svakako pažljivo pročitali šta je rekao, s obzirom da se jedno od pitanja ticalo i vlasništva u Mančester junajtedu.

Upitan da li bi razmotrio da eventualno bude uključen u priču oko toga da jednog dana bude vlasnik Junajteda, rekao je: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ima mnogo posla sada ovde i moj primarni fokus je na Majamiju i sve što ide u vezi s tim poslom. Niko me nije pitao u vezi toga, ali pretpostavljam da bilo kakva veza sa Junajtedom u tom smislu bi mi mnogo značila. To bi bio korak unapred. Ko zna? Videćemo šta će biti u narednih nekoliko nedelja i meseci. Nadajmo se da će odluka biti doneta, a da li sam ja na neki način uključen ili ne... U svakom slučaju biću najvijač Junajteda i raditi što i ostali navijači, dolaziti da gledam tim", rekao je Bekam.

I on je kao ogroman broj navijača saglasan da je vreme da porodica Glejzer proda klub.

"Mislim da je vreme da odu. I to pre svega jer navijači to žele. Jednom kad izgubite navijače, posebno u klubu kao što je Mančester junajted, teško je vratiti ih. Očigledno je da su Glejzerovi postigli mnogo, i finansijski, činjenica da pričao o brojkama za koliko je Junajted biti prodati svedoči o uspehu koji su imali. Ali postoji potreba za promenama. Svi smo to videli, svi to znamo", dodao je.

Osvrnuo se i na ekipu koju sada vodi Erik ten Hag.

"Nisu bila najsjajnija vremena za Junajted na terenu i van njega. Dolazak Erika je doneo svež dah. Morao je da donese neke teške odluke ali je to uradio najelegantnije moguće i tako da ima navijače na svojoj strani", dodao je Bekam pohvalivši usput i komšijski Mančester siti.

"Klubu su neophodne investicije, bilo da se radi o trening centru, stadionu, te velike stvari moraju da se urade i promene moraju da se dogode, posebno ako vidite šta radi Mančester siti. Ne radi se samo o tome šta osvajaju. Vidite da oni grade budućnost, ne samo od sezone za sezonu. Imaju stabilnost sa Pepom kome se stvarno divim", zaključio je Bekam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.