Bekam: Uvek spreman za Englesku

Izvor: B92, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam: "Uvek spreman za Englesku"



Bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije Dejvid Bekam izjavio je da još nije izgubio nadu da će ponovo igrati za nacionalni tim iako je odlučio da na kraju sezone napusti Real Madrid i ode u Los Anđeles Galaksi.

"Ne verujem da je to kraj moje reprezentativne karijere jer sam uvek govorio i ostaću pri tome – sve dok igram fudbal, biću na raspolaganju reprezentaciji", rekao je Bekam.

Tridesetjednogodišnji vezni igrač u avgustu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se preseliti u SAD, pošto je potpisao petogodišnji ugovor sa LA Galaksijem za 250 miliona dolara (milion dolara nedeljno). To je rekordan ugovor u sportu.

Bekam je izostavljan iz engleske reprezentacije posle Svetskog prvenstva prošle godine, ali se i dalje nada da će broj od 94 utakmice za nacionalnu selekciju uskoro biti veći.

"Naravno da sam i dalje na raspolaganju, a ako dobijem poziv, to će biti divno", rekao je Bekam. "Ako ne dobijem poziv, onda ću moći da kažem da sam imao divnu reprezentativnu karijeru".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.