Bekam: Nisam došao u Milan samo zbog reprezentacije

Izvor: Blic, Beta, 04.Jan.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam: Nisam došao u Milan samo zbog reprezentacije

Dejvid Bekam izjavio je danas da njegov dolazak u Milan nije samo pokušaj da osigura mesto u reprezentaciji i obećao da će igrati najbolje što zna za svoj novi klub.

Bivši kapiten engleske reprezentacije pridružio se ekipi Milana iz američkog LA Galaksija i provešće naredna tri meseca sa italijanskim klubom pre nego što se opet vrati u SAD.

Bekam (33) je trenutno u Emiratima gde trenira sa Milanom i gde će igrati revijalnu utakmicu protiv Hamburga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ovom fudbaleru nedostaje samo jedan meč u reprezentaciji da bi izjadnačio rekord bivšeg kapitena Bobija Mura koji je odigrao 108 utakmica. Međutim, nije bio u nacionalnom timu od kada je selektor Fabio Kapelo.

Mnogi navijači smatraju da je njegov dolazak u Milan način da zadivi Kapela.

"Nisam došao u Milan samo iz tog razloga - da igram u Evropi i da budem na raspolaganju selektoru. Nikada nisam igrao u Italiji, a mislim da ima jednu od najboljih liga na svetu. Želim da se koncentrišem na rad sa timom, kako bi se izborio za mesto u ekipi", rekao je Bekam.

Engleski fudbaler je dodao da uživa u životu u SAD, iako ga mnogi kritikuju što je otišao u Los Anđeles.

"Uvek se trudim da ne žalim za nečim u životu ili karijeri. Odlučio sam da odem u Los Anđeles pre dve godine i tamo mi je dobro. Sada imam priliku da igram za jedan od najvećih klubova na svetu i uživam u vremenu koje provodim u Milanu", rekao je Bekam.

Prema rečima trenera Milana Karla Anćelotija, Bekam bi mogao da debituje za italijanski klub 11. januara u utakmici sa Romom.

"On je veliki šampion. Veoma dobar igrač, ali će morati naporno da trenira, jer je velika konkurencija na njegovoj poziciji u ekipi", rekao je Anćeloti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekam: Nisam došao u Milan samo zbog reprezentacije

Izvor: Kurir, 04.Jan.2009

ABU DABI, 4. januara 2009. (Beta-AP) - Engleski fudbaler Dejvid Bekam izjavio je danas da njegov dolazak u Milan nije samo pokušaj da osigura mesto u reprezentaciji i obećao da će igrati najbolje što zna za svoj novi klub. Bivši kapiten engleske reprezentacije pridružio se ekipi Milana iz američkog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.