Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejzbol igrač donirao vilu vrijednu skoro 10 miliona dolara

Predbožićno vrijeme idealna je prilika za darivanje ljudima u potrebi. Jedan takav sjajan gest napravio je bacač bejzbol tima Teksas Rendžersa Kol Hamels (33) koji je vilu vrijednu 9,75 miliona dolara donirao jednoj humanitarnoj organizaciji.

Hamels i njegova supruga Hajdi objavili su u ponedjeljak da poklanjaju vilu s 40 hektara zemlje u jugozapadnom Mizuriju organizaciji Barnabas za smještaj djece s posebnim potrebama i hroničnim bolestima i njihovim porodicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Vidjeti ta lica, čuti smijeh, pročitati priče djece kojoj služe... Nema ništa poput toga. Barnabas ostvaruje snove, a mi smo se osjećani pozvani da im pomognemo", rekao je Hamels, koji ima godišnju platu od 22,5 miliona dolara.

Kompleks se sastoji od deset spavaćih soba, 19 kupaonica i smješten je uz jezero u planini Ozark. Bejzbol igrač nikad nije uselio u njega jer je 2015. iz bivše ekipe Philadelphia Filis otišao u Teksas Rendžerse, za koje nastupa i danas.

Bračni par Hamels ima dvoje biološke djece, sinove Kejleba Miajkla (8) i Bakstera (6), a prije pet godina usvojili su djevojčicu Riv iz Etiopije.

(24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.