Izvor: RTS, 12.Jul.2020, 08:05

Bejlova "dremka" protiv Alavesa, navijači besni

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl ponovo se našao na udaru kritika navijača 'kraljevskog kluba' zbog načina na koji se ponašao tokom utakmice sa Alavesom.
U pobedi protiv Alavesa kojom je Real stigao nadomak titule prvaka Bejl je odgledao čitav meč sa tribina. Ipak, čini se da Velšanina previše ne pogađa što je u nemilosti Zinedina Zidana koji ga je još jednom ostavio na klupi.

Kamere su snimile Bejla kada je u jednom trenutku navukao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaštitnu masku preko očiju kako bi malo "odremao". Zidan je poslednju izmenu napravio u finišu meča, a Bejl je, kada je shvatio da neće dobiti priliku na ni na ovom meču, ironičnim osmehom sve to ispratio iz udobnosti stolice na tribinama.
Korisnici na društvenim mrežama ovakvo ponašanje smatraju skandaloznim i neprofesionalnim: "Za ovo prima 15 miliona eura godišnje", napisao je jedan od navijača Reala.
Velšanin je ove sezone odigrao samo 20 utakmica u dresu Reala i postigao je samo tri pogotka, a uveliko se priča o njegovom odlasku iz Madrida, obzirom da je vidno nezadovoljan tretmanom u 'kraljevskom klubu'.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.