Bejlova cena? Sitnica...

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejlova cena? Sitnica...

Garet Bejl i dalje u žiži, mnogi su nezadovoljni, ali on je bezbrižan...

U engleskim medijima su se pojavile informacije da bi Garet Bejl ipak mogao da ode iz Reala, suočen sa netrpeljivošću saigrača, činjenicom da ne komunicira, odnosno pravi se da ne zna španski.

On je osvojio sve u dresu Reala, ali nije uspeo da izađe iz Ronaldove senke, a spekuliše se da je i Zidan dao otkaz zbog Perezove odluke da proda Portugalca, a ne Velšanina.

Pominjao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se povratak u PL, čak razmena za Azara, zatim PSŽ, ali na kraju, čini se da od toga nema ništa.

Prvo, sam Bejl ne želi da ide iz Madrida, drugo, teško da će negde dobiti 15 miliona neto, izuzev Francuske, a neke informacije govore da želi da igra u jačoj ligi.

Juventus, koji se pojavljivao kao opcija, nema novca za Velšanina, a sada se priča da bi Real tražio 150 miliona evra, ili Dibalu plus novac za Bejla.

Čini se da od transfera neće biti ništa i da Britanac ostaje u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bejl "otkačio" Real, u klubu nemoćni!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019, 10:50

To što oni planiraju, Velšanin neće prihvatiti. Ima veoma jasnu viziju budućnosti...Garetu Bejlu ne pada da bude deo bilo kakvih trejdova, odnosno kusur za Azara ili eventualno da se vrati u Totenhem u razmeni za Eriksena...Iako u Realu nisu zadovoljni, njega štiti ugovor, jedini klub u koji bi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.