Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024, 18:30

Bejlica se pojavio na Sudu i ovo je njegov iskaz!

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 08.03.2024.

17:00

Izvor: Sportske.net


Košarkaš Nemanja Bjelica je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu povodom dešavanja iz igraonice i napada Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Petkovića kojeg je odlučio da krivično goni. 
Napad se desio 3. februara u Beogradu u dečijoj igraonici, a košarkaš se danas pojavio u pomenutoj instituciji gde je potvrdio da je napadnut. 
„Bjelica je ispričao je da mu je Petković pretio, unosio mu se u lice, a onda uzeo makaze sa šanka“, rekao je izvor „Kurira“. 
Neke od njegovih reči su bile i:
„Nisam želeo da odreagujem kada je uzeo makaze, jer je dete bilo pored mene“, rekao je na saslušanju. 
Kako se branio Petković?
„Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave„, saopšteno je posle saslušanja Petkovića iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.