Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2020, 14:14

Bejl se vratio u reprezentaciju Velsa

Velški fudbaler Garet Bejl vratio se danas u reprezentaciju za predstojeće utakmice sa selekcijama SAD, Irske i Finske.

Bejl je propustio utakmice reprezentacije u oktobru pošto nije bio dovoljno spreman posle povrede kolena. On je nedavno prešao u Totenhem na pozajmicu iz Real Madrida, gde nije igrao.

Vels će u novembru igrati tri utakmice, a prva je 12. novembra protiv selekcije SAD na stadionu Svonsija. Posle toga ekipu čekaju dva meča u Ligi nacija, 15. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protiv Irske u Kardifu i tri dana kasnije protiv Finske.

Reprezentaciju će predvoditi pomoćnik selektora Robert Pejdž, pošto je Rajan Gigs privremeno napustio funkciju nakon što je uhapšen pa pušten uz kauciju, posle optužbi za napad na svoju devojku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bejl se vratio i u reprezentaciju

Izvor: B92, 05.Nov.2020

Velški fudbaler Garet Bejl vratio se danas u reprezentaciju za predstojeće utakmice sa selekcijama SAD, Irske i Finske.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.