Bejl povod za rat titana?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl povod za 'rat titana'?

Engleski i španski mediji pišu da će se narednog leta voditi velika borba za potpis Gareta Bejla.

Kako stoje stvari u ovom trenutku, veća je verovatnoća da Bejl ode iz Real Madrida na kraju sezone nego da ostane na 'Santjago Bernabeu'.

On je imao veoma dobru debitantsku sezonu u 'Kraljevskom klubu' kada je doveden iz Totenhema, tada je osvojena 'Desima', ali potonji česti problemi sa povredma povukli su sa sobom i padove u formi, samim tim i nazadovoljstvo najvijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su kroz ankete neretko većinski glasali da ne zaslužuje mesto u startnoj postavi. Nisu zanemarljive ni česte Ronaldove nekolegijalne gestikulacije prema njemu, pa kada se sve to poslaže jasno je zbog čega se o njegovom odlasku iz Reala sve glasnije govori.

Situaciju oko Velšanina pomno prati Mančester Junajted, klub koji se s njim dovodi u vezu još od njegovih počataka u Sautemptonu. Bejl je 'projektovan' za naslednika Rajana Gigsa po 'nacionalnom' modelu i kod dela uprave 'Đavola' godinama tinja želja da ga dovede na 'Teatar Snova'.

Međutim, Junajted bi ozbiljnog konkurenta mogao da ima u minhenskom Bajernu.

Bavarcima veliki novac nije problem, a šuška se da im je plan da nađu adekvatne naslednike po krilima Riberiju i Robenu, koji su već u ozbiljnim godinama. Daglas Košta je doveden letos iz Šahtjora, a transfer Gareta Bejla narednog leta bi zaokružio tu priču.

Pobednika najavljenog rata dva velikana evropskog fudbala će odlučiti dosta faktora.

Pretpostavlja se da bi adut 'Đavola' mogla da bude Bejlova nostalgija i privrženost prema rodnom britasnkom tlu, ali veliki problem bi mogao da nastane ukoliko Van Galova ekipa ne uspe da obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Bajern tih problema sigurno neće imati...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakvu to "bombu" sprema Bajern?

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2015, 17:10

Ekipa Bajerna iz Minhena htela je ovog leta da kupi Kevina De Brujnea, ali je momak iz Belgije otišao za većim novcem u Mančester siti koji je na taj način dobio trku...Šta sada sprema Bajern?..Postoji velika suma novca koja je pripremljena za dovođenje prvoklasnog igrača, a mediji spekulišu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.