Bejl potpisuje novi ugovor, otkupna klauzula pola milijarde

Izvor: RTS, 14.Okt.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl potpisuje novi ugovor, otkupna klauzula pola milijarde

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl potpisaće novi ugovor sa tim klubom, a otkupna klauzula iznosiće 500 miliona evra, preneli su španski mediji.

Kako je preneo radio Kadena Ser, Bejl će po potpisivanju novog šestogodišnjeg ugovora ostati na "Santjago Bernabeu" do kraja sezone 2021-2022 (baš kao i Toni Kros), a ako neki klub za to vreme bude želeo da ga angažuje moraće da plati 500 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Reprezentativac Velsa jedan je od najboljih fudbalera Reala otkako je prešao u taj klub iz Totenhema 2013. godine.
Bejl je do sada odigrao 131 utakmicu za Real i postigao 61 gol. Sa "los blankosima" osvojio je dve Lige šampiona, Kup Kralja, Svetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NOVO POMERANJE GRANICE: Ovolika suma za jednog igrača?!

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2016

Garet Bejl je od dolaska 2013. godine u Real iz Totenhema postao jedan od najbitnijih igrača Madriđana. Očekuje se da poptiše novi ugovor do leta 2022, a otkupna klauzula je više nego vrtoglava.. . . Naime, da bi neki klub pre isteka ugovora doveo Gareta Bejla u svoje redove, moraće Realu da plati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.