Bejl po svome, najava transfera?

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl po svome, najava transfera?

Velšanin je u par navrata pokazivao nezadovoljstvo u Madridu.

Trka u Primeri se nastavlja već večeras, petnaesto kolo otvaraju Viljareal i Atletiko Madrid dok Real Madrid i Barselona igraju sutradan svoje mečeve. "El Klasiko" dvojac je izjednačen na vrhu tabele po pitanju bodovnog stanja, videćemo u kom raspoloženju će oba tima dočekati predstojeći "El Klasiko".

Jedno je sigurno, Bejl broji dane za rastanak sa Madridom, njegov agent Džonatan Barnet je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Velšanin nije najsrećniji u klubu.

"Brojevi nam govore da kada je on na terenu Real ima bolju šansu da pobede. Kada je u punoj formi Geret Bejl je jedan od najboljih igrača na svetu. Svaki trener bi trebao biti srećan i počastvovan što ga ima u timu"

"Nema garancije da će otići. Ako naiđe prava prilika za njega, nešto što on želi imaćemo razgovor sa Perezom i videti naše stanje", izjavio je agent Velšanina.

Bejl je navodno bio na meti Totenhema i Mančester Junajteda, Velšanin je pohvalio promenu trenera i dolazak Murinja u svoj nekadašnji klub što su engleski mediji odmah povezali sa njegovim povratkom među "pevce".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.