Bejl neće početi protiv Srbije

Izvor: B92, 08.Sep.2013, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bejl neće početi protiv Srbije"

Selektor Velsa Kris Kolmen rekao je da najveća zvezda te reprezentacije Garet Bejl neće početi duel protiv Srbije.

Bejl nije igrao ni u petak u porazu od Makedonije (2:1), kada su navijači Velsa bili su nezadovoljni odlukom Kolmena.

"Ne mislim samo na jednu utakmicu. Moram da gledam malo dalje. Kada selektiramo tim, razmišljamo i o tome da se igrači sa reprezentativnih obaveza vrate bez povreda."

"Isto je i za Gareta, Arona Remzija ili Džeka Kolisona. Da li će Garet početi meč protiv Srbije? Ne. Da li će ući u drugom poluvremenu? Videćemo“, rekao je Kolmen.

Duel između Velsa i Srbije igra se u utorak u Kardifu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Bejl neće početi protiv Srbije"

Izvor: B92, 08.Sep.2013

Selektor Velsa Kris Kolmen rekao je da najveća zvezda te reprezentacije Garet Bejl neće početi duel protiv Srbije...Bejl nije igrao ni u petak u porazu od Makedonije (2:1), kada su navijači Velsa bili su nezadovoljni odlukom Kolmena..."Ne mislim samo na jednu utakmicu. Moram da gledam malo dalje....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.