Bejl na meti navijača Reala: Pošto nećeš da nam daš autogram, nastradaće tvoj bentli (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl na meti navijača Reala: Pošto nećeš da nam daš autogram, nastradaće tvoj bentli (VIDEO)

Lako je biti zvezda kad ti sve polazi za nogom, ali koliko si veliki najbolje se dokazuje u teškim trenucima. A oni su, bar na početku nove sezone, ophrvali fudbalere Real Madrida do te mere da em što gube utakmice, em ne mogu da udostoje navijače pažnje.

Tako je Geret Bejl samo prošao pored pristalica Kraljevskog kluba koje su pokušale da zaustave njegov automobil i zamole ga za autogram. Velšanin nije mario za navijače, po završetku treninga je projurio svojim "bentlijem" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pored mladića koji su želeli da pruže podršku Velšaninu, uprkos porazima od Sosijedada i Atletiko Madrida.

Ako mu je ze utehu, automobilu ništa ne fali, iako su ga navijači šutirali. Plus, ništa bolje nisu prošli ni Rafael Varan ni Toni Kros, koje su fanovi izvređali zato što su odbili da stanu i pozdrave sa sa njima.

Priliku da poprave utisak igrači kraljevskog kluba imaće već večeras protiv Bazela na početku Lige šampiona. Kvota na keca je simboličnih 1,12. Imate li neki drugi predlog?



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PA TI OPET NEMOJ DA SE ZAUSTAVIŠ: Bejla navijači šutnuli u… automobil (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2014

Bez obzira na nešto lošije partije na početku sezone navijači madridskog Reala i dalje jednostavno obožavaju fudbalere svog tima pa posle svakog treninga ih čekaju kako bi dobili autogram.. . Međutim, sa gnevom najodanijih navijača susreo se Geret Bejl koji je prošle godine plaćen gotovo 100...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.