Bejl: Oproštajni meč? Mislim samo kako da pobedimo

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 13:48

Bejl: Oproštajni meč? Mislim samo kako da pobedimo

Reprezentativac Velsa Garet Bejl uveren je da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Danskom.

Susret osmine finala na Euro 2020 igra se od 18 časova na "Johan Krojf" areni u Amsterdamu.

Velšani su igrali veoma dobro u prvoj fazi turnira, kao i Danci, koji su na početku imali taj šok sa Kristijanom Eriksenom na prvoj utakmici.

Fudbaler Intera se zbog problema sa srcem srušio na travu na meču sa Finskom, on je i dalje na oporavku i trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se oseća dobro.

Danci i Eriksen su dobili mnogo poruka podrške od tada, a Garet Bejl kaže da u početku nije bio svestan šta se dešavalo.

"Razumemo situaciju u kojoj su se našli, posali smo naše želje za brzo ozdravljenje. Danski medicinski tim i njegove kolege odradili su veliki posao u toj situaciji. Tada, nisam znao šta se dešava, jer nisam bio na društvenim mrežama. Bili smo u situacijama da su timovi sa kojima igramo favoriti i imaju veću podršku. Protiv Turske u Bakuu je bilo 18.000 na stadionu, tako da nema velike razlike. Kada počne utakmica, na terenu smo samo mi igrači", kaže Bejl.

On je odbacio sve spekulacije oko toga da bi večerašnji susret mogao da mu bude oproštajni od dresa Velsa, ukoliko ne prođu dalje.

"Neću igrati kao da je ovo moj poslednji meč, jer želim da prođemo dalje. Sav fokus je na ovoj utakmici, niko od nas ne gleda šta ide posle", zaključio je Bejl.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.