Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 13:30

Bejkon priznao u lajvu

Poslednje je bilo njegovo nasilničko ponašanje prema saigraču na treningu, što je i priznao na Instagram lajvu. Udario je Lefterisa Mandzukasa, ističući da ga je ovaj isprovocirao.
Pored toga, jasno je Bejkon stavio do znanja da nije pio u sada već zloglasnom noćnom izlasku sa Majkom Džejmsom u Monaku, nagoveštavajući da ima relevantne dokaze.
Međutim, Bejkon je takođe rekao da je ispred njegove kuće u Atini, kao i kod Parisa Lija i Derika Vilijamsa, obezbeđenje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je postavio klub.
Istakao je da je dobijao pretnje, čak i u svlačionici i da je izlazio iz kuće posle poraza.
Prisustvo obezbeđenja ispred Bejkonove kuće potvrđuje i klub koji, međutim, ističe da je to učinjeno na njegov nagovor, pošto ih je navodno obavestio da dobija pretnje zbog onoga što je radio u noćnim izlascima.
„U proseku sam postizao 17 poena po utakmici, najviše u timu. Ne verujte svemu što čujete. Prošao sam kroz mnogo čudnih situacija, tako da mi ne smeta da idem ranije kući jer još uvek dobijam svoj novac. To je ‘vin-vin’ situacija. Recite grčkim novinarima da ovo napišu„, ističe Amerikanac.

„Stavili su četiri čuvara ispred moje kuće i rekli im da mi polome noge ako odem. Sve zato što smo izgubili utakmicu kao da je to samo moja greška, a ne celog tima. Došli su u svlačionicu i rekli ove stvari, preteći nam, stavili su obezbeđenje ispred moje kuće, kuće Parisa Lija i Derika Vilijamsa. Ali bio sam tu, igrao sam čak i sa povredama”, otvoreno je pričao Bejkon.
Panatinaikos je posle Bejkonovih optužbi reagovao izjavom.
 „Mesecima smo pokušavali da zaštitimo njega i reputaciju tima od nečuvenih stvari koje su se dešavale. Nažalost, bili smo prinuđeni da prekinemo saradnju sa čovekom koji nikada nije poštovao tim, pravila i svlačionice. U ekipi postoje interni propisi o noćnim izlascima, konzumiranju alkohola, droge, rasporedu, ponašanju, nasilju i svemu što se tiče svakodnevnog života. U Panatinaikosu nema nikoga ko ne poštuje vrednosti kluba. Na kraju, čak ni u ovom trenutku, nećemo ulaziti u dalje detalje iz poštova

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.