Begović: Egipat super test pred SP

Izvor: B92, 05.Mar.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begović: Egipat super test pred SP

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igrače u sredu protiv Egipta, prijateljski meč na stadionu u Insbruku (18:30).

Golman "zmajeva" Asmir Begović očekuje težak meč protiv osmostrukog šampiona Afrike.

"Egipat je jedna od najjačih reprezentacija u Africi. Biće to super test pred Svetsko prvenstvo. Moramo se boriti na svakoj utakmici i vjerovati u svoj kvalitet", rekao je Begović.

Napadač Štutgarta Vedad Ibišević je takođe istakao kvalitete rivala. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Očekujemo dobru utakmicu. Ne znamo baš mnogo o protivniku, ali radi se o reprezentaciji koja ima određeni kvalitet. Protiv nas će sigurno pokušati da dobro odigra, tako da i mi moramo biti ozbiljni. Pauza zbog crvenog kartona se odužila, pa ova utakmica sa Egiptom dolazi u pravo vreme", rekao je Ibišević.

Dominaciju "faraona" u Africi je kao ključni faktor istakao i Denis Medunjanin.

"Ako se dobro sećam Egipat je osam puta osvojio Afrički kup nacija. To je odlična reprezentacija i ako ne budemo na svom nivou onda ćemo imati velikih problema", kazao je Medunjanin.

Bosna i Hercegovina igraće protiv Egipta od 18:30 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Begović: Egipat super test pred SP

Izvor: B92, 05.Mar.2014

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igrače u sredu protiv Egipta, prijateljski meč na stadionu u Insbruku (18:30)...Golman "zmajeva" Asmir Begović očekuje težak meč protiv osmostrukog šampiona Afrike..."Egipat je jedna od najjačih reprezentacija u Africi. Biće to super test pred Svetsko prvenstvo....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.