Beđik i Vasić ostali u čamcu i izborili polufinale!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beđik i Vasić ostali u čamcu i izborili polufinale!

Odlična trka naših veslača u Riju..

Nešto sporiji početak i ubitačan finiš Miloša Vasića i Nenada Beđika, koji su za razliku od kvalifikacione trke uspeli da zadrže čamac na kursu i kroz repesaž izbore plasman u polufinale dvojca bez kormilara na 2.000 metara.

Vasić i Beđik su veći deo stare veslali na trećem mestu, ali su u drugih 1.000 metara pojačali ritam, pa je holandska posada u sastavu Roel Bras/Mičel Stenman >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tek u foto finišu sačuvala prvo mesto. Vasić i Beđik su trku završili u vremenu od 6:34.52, što je bio za 36 stotinki slabiji rezultat od prvoplasiranih Holanđana.

U polufinale ide i američka posada Andres Vajs/Nareg Guregan (6:36.60), dok su takmičenje završili Španci Po Mađi Vela i Aleksander Sigurbjornson.

Polufinale je na programu u utorak od 15 sati.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.