Bavarci zamenu za Robena pronašli u Rimu!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci zamenu za Robena pronašli u Rimu!

Spremaju i ogromnu ponudu.

Kako prenosi italijanski "Kalčo Merkato", aktuelni prvak Nemačke rešen je da narednog leta u svoje redove preseli krilnog fudbalera Rome Džengiza Undera.

Under je u Romu stigao leta 2017. godine iz Bašakšehira za 13 miliona evra, u početku je bio osporavan, ali je kako je sezona odmicala igrao sve bolje.

Ove sezone je talentivani Turčin upisao sedam nastupa u svim takmičenjima za "Vučicu", postigao je dva pogotka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Bajern je navodno spreman da ga narednog leta preseli u svoje redove, a za njegove usluge će Rimljanima ponuditi 60 miliona evra.

Bavarci prate Undera već par meseci i veruju da bi Turčin mogao da bude idealna zamena za Robena.

Undera prate i Arsenal i Mančester siti, ali videćemo da li su spremni da pariraju ovako velikodušnoj ponudi minhenskog Bajerna.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern našao zamenu za Robena

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2018, 10:54

Bajern Minhen je, pišu italijanski mediji, zainteresovan da angažuje Rominog Džengiza Undera kao dugoročno rešenje i zamenu za Arjena Robena. Turčin je prešao u Romu naleto 2017. godine za 13.400.000 evra. Početak nije bio impresivan, ali posle toga se Under jako dobro pokazao i igrau odličnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.