Bavarci uvereni da će dovesti Kejna

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 13:12

Bavarci uvereni da će dovesti Kejna

Uprava Bajerna iz Minhena sve više veruje da ovog leta može da dovede fudbalera Totenhema Harija Kejna, preneli su danas nemački mediji.

U Bajernu veruju da mogu da dovedu kapitena engleske reprezentacije ako uspeju da se dogovore o ceni transfera sa upravom Totenhema.

Skaj Nemačka preneo je da izvršni direktor Bajerna Jan Kristijan Dresen i tehnički direktor Marko Nepe žele da se sastanu ove nedelje sa predsednikom Totenhema Danijelom Levijem.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je naveo izveštač Skaja, Bajern želi da pokaže puno poštovanje prema Totenhemu i nije zabrnut zbog navoda da je i Pari Sen Žermen zainteresovan za Kejna.

Skaj je prošle sedmice preneo da Kejn neće potpisati novi ugovor sa Totenhemom. On i njegovi predstavnici razgovarali su sa čelnicima bundesligaškog kluba. Kejn je navodno rekao da želi da pređe u Bajern, ali uprave dva kluba se ne slažu oko visine obeštećenja.

Kejnov ugovor ističe sledećeg leta, a tada bi kao slobodan igrač napustio klub.

Ako pregovori sa Bajernom propadnu, Kejn će biti zadovoljan i ako ostane u Londonu, naveo je Skaj.

Takođe se navodi i da bi Kejn mogao da se predomisli i produži ugovor sa Totenhemom ako se klub pokaže sposobnim da osvaja trofeje.

Londonska ekipa je prošlu sezonu završila na osmom mestu u Premijer ligi i neće igrati u Evropi, a Bajern je osvojio titulu i igraće u Ligi šampiona.

Kejn je karijeru počeo 2009. godine u Totenhemu, a do 2013. godine igrao je na pozajmicama u Lejton Orijentu, Milvolu, Noriču i Lesteru, posle čega se ustalio u Totenhemu.

Do sada je odigrao 435 utakmica i sa 280 golova najbolji je strelac u istoriji Totenhema, sa kojim nije uspeo da osvoji nijedan trofej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.