Izvor: Blic, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci su jaki, ali nisu bauk

Ne igraju se svaki dan utakmice protiv velikana kakav je Bajern. Svakom igraču Crvene zvezde treba da je čast što će večeras na terenu „Marakane" za protivnika imati sastav koji je jedan od najjačih u Evropi. Igrači Crvene zvezde ne treba da se boje Bajerna, već da učine sve da pobede klub iz Nemačke. Lično, kao i svaki navijač Zvezde, voleo bih da pobedimo najtrofejniji klub iz Nemačke.

Bavarci imaju ogroman i kvalitetan igrački kadar, ali nisu bauk, a ova generacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvene zvezde s druge strane ima priliku da stekne punu afirmaciju i napravi dobar rezultat na startu takmičenja.

Dodatni podsticaj za dobru partiju igrači će kao i uvek imati od punog stadiona. Bajern je i 1991. godine bio veliki favorit, pa nije pobedio na „Marakani".

Kad je reč o konačnom plasmanu među tri prva tima u grupi, smatram da Zvezda ima realne šanse da dođe do tog cilja. Ukoliko ostanu neporaženi protiv Bajerna, onda će biti na dobrom putu da ostvare cilj. Zvezda mora da ostvari i pobedu protiv Boltona na „Marakani". Sa četiri ili pet bodova siguran sam da crveno beli mogu biti najmanje treći u grupi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.