Batum: Mrzim što moram da čuvam Bogdana!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batum: Mrzim što moram da čuvam Bogdana!

Mi se najviše plašimo njega, a on se plaši našeg Bogdana! Najbolji strelac Francuske Nikolas Batum izjavio je uoči polufinalnog okršaja Svetskog šampionata protiv Srbije da nije srećan kada treba da igra protiv Orlova, tačnije da mu baš i ne godi kada treba da čuva Bogdana Bogdanovića.

"On je jedan od onih igrača zbog kojih mrzim situacije kada moram da ih čuvam. Taj momak baš ume da pogađa, mrzim da ga čuvam", izjavio je Batum i na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << udelio veliki kompliment doskorašnjem beku Partizana.

Nema sumnje da je košarkaš Portlanda jedan od najboljih krilnih igrača u Evropi, ali eto, izgleda da ga je naš Bogdan dobrano zaplašio onim dalekometnim hicima. Samo neka i nastavi, neka drhte Francuzi...

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.