Batler: Nemoj da se kačiš sa mnom (video)

Izvor: MVP.rs, 24.Apr.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler: Nemoj da se kačiš sa mnom (video)

Košarkaš Bulsa i plejmejker Seltiksa su se sukobili na poslednjoj utakmici dveju ekipa.

Prethodne noći Boston je zabeležio drugi uzastopni trijumf na gostovanju u "Junajted Centru" i tako izjednačio rezultat u seriji prve runde plej ofa protiv Čikaga na 2-2.

U redovima Bulsa najefikasniji je bio Džimi Batler, koji je ubacio 33 poena (7/16FG, 19/23FT), uz devet asistencija i pet skokova. Krilni košarkaš je od samog početka utakmice bio agresivan, o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << najbolje svedoče 23 slobodna bacanja koje je izveo.. Tokom meča imao je i sukob sa Markusom Smartom, ali su sudije brzo reagovale, pa su dvojica košarkaša kažnjena sa tehničkim greškama.

Nakon meča Batler je, u razgovoru sa medijima, uputio poruku košarkašu Seltiksa:

"On je odličan glumac. Glumi da je čvrst, ali mislim da nije takav. Ja nisam neko sa kim bi trebalo da se kači, pa mu je bolje da me ne izaziva", izjavio je Batler.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.