Batler: Moj brat

Izvor: MVP.rs, 23.Jun.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler: Moj brat

Košarkaš Bulsa je napisao dirljivu poruku Deriku Rouzu.

Prethodne noći je u trejdu između Njujork Niksa i Čikago Bulsa razmenjeno pet igrača, a najzvučnije ime je svakako Derik Rouz. Nakon osam godina provedenih u klubu iskusni plejmejker je napustio tim, a Džimi Batler se porukom oprostio od svog nekadašnjeg saigrača.

"Moj plejmejker, moj brat. Naučio si me mnogo toga od kada sam došao u Ligu kao klinac sa Marketa. Za mene je dolazak u Čikago >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i učenje od tebe, MVP-a, bilo nešto neverovatno. Pomogao si mi da postanem igrač kakav sam danas. Pomogao si mi da bolje treniram, da imam bolje navike i ono što je potrebno da bi uspeo u NBA ligi. Ti si vođa i legenda. Uvek si me podržavao i kao prijatelj i kao saigrač. Uvek ću biti zahvalan na vremenu koje sam provodio sa tobom u Čikagu. Uveren sam da ćes i u Njujorku biti pravi saigrač i vođa, baš onakav kakav si bio u Bulsima", napisao je Batler.

Trejd Rouza znači novi početak za Čikago Bulse, koji će u narednom periodu verovatno ostati i bez Žoakima Noe, odnosno Paua Gasola. Ekipa je sada u potpunosti u Batlerovim rukama, a da li je potez Bulsa pravi saznaćemo u narednim godinama.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.