Batak temeljno priprema Nišlije za duel sa preporođenom Inđijom

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batak ''temeljno'' priprema Nišlije za duel sa preporođenom Inđijom

Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je Inđija čvrsta i disciplinovana ekipa i istakao da je njegov tim kvalitetniji, ali da to treba da dokaže u nedelju na terenu.

Fudbaleri Radničkog u nedelju dočekuju Inđiju, u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

"Dobro smo analizirali ekipu Inđije i ispratili njihovu igru. To je potpuno nova ekipa u odnosu na onu koja je igrala u jesenjem delu prvenstva. Imaju novog trenera, promenili su stil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veoma su čvrsti i disciplinovani, jako su dobri u tranziciji po osvojenoj lopti i neće nam biti nimalo lako u nedelju", rekao je Batak na konferenciji za novinare.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao šestoplasirani na tabeli sa sa 36 bodova, dok je Indjija na 14. poziciji 16 osvojenih bodova.

"Temeljno se pripremamo za ovaj meč, moji igrači su detaljno informisani o vrlinama i manama protivnika i očekujem da maksimalno motivisano udju u meč. Respektujemo rivala, ali Radnički je svakako kvalitetniji tim od Inđije i to treba da pokaže u nedelju. Potrebna su nam tri boda i daćemo sve od sebe da do njih i dođemo uz dobru igru", rekao je Batak.

Za razliku od prethodnih mečeva, Radnički u nedelju neće imati većih kadrovskih problema.

"Svi igrači konkurišu za startnu postavu, osim teže povređenog golmana Nikole Petrovića. Vraća nam se levi bek Lazar Đorđević, koji je zbog povrede leđa propustio utakmicu sa Vojvodinom, i to je veoma važna informacija za nas", rekao je Batak.

"Svi smo motivisani da se dokažemo pred našom publikom i da se vratimo na pobednički put", dodao je trener Radničkog.

Utakmica Radnički Niš - Indija igra se u nedelju od 16.00 na Čairu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Batak čeka prvu pobedu, vraćaju se Petrović i Đorđević

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2020

Posle teškog poraza od Vojvodine fudbaleri Radničkog protiv Inđije imaju imperativ pobede. Evropa za sada deluje daleko za tim sa Čaira, ali sve bi moglo da se promeni ukoliko bi novi trener Radoslav Batak krenuo sa serijom pobeda. „Dobro smo analizirali ekipu Inđije i ispratili njihovi igru....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.