Voša tražila odlaganje derbija: Zvezda nam nije izašla u susret

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 09:52

Voša tražila odlaganje derbija: "Zvezda nam nije izašla u susret"

Trener Vojvodine Radosav Batak nije bio raspoložen nakon poraza od APOEL-a 2:1 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Stratega "Lala", osim deficita sa Kipra, brine i vrlo težak raspored po njegov tim u narednih nedelju dana.

Već u nedelju Novosađani gostuju Zvezdi u 1. kolu nacionalnog šampionata, potom im sledi revanš sa Kipranima 3. avgusta, a dva dana nakon toga i derbi sa Partizanom na "Karađorđu".

Možda i najteži mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspored za Vojvodinu, otud je i klub pisao zahtev Zvezdi da se meč prve runde odloži, kako bi se ekipa makar malo rasteretila, međutim sa "Marakane je stigao negativan odgovor".

To je potvrdio Batak.

"Znamo da je izuzetno težak raspored pred nama, ali tako je kako je. Hteli smo i da odložimo utakmicu sa Zvezdom, ali nisu nam izašli u susret”, rekao je Batak na konferenciji za medije nakon meča u Nikoziji.

Tako je to u Srbiji kad nisi Zvezda ili Partizan.

Što se Zvezde tiče, znamo da je godinama unazad gotovo svako odlaganje koje je tražila iz ovog ili onog razloga - uglavnom su to bile evropske utakmice zbog kojih je tražila odlaganje - dobila.

Očito da u taboru šampiona nisu želeli da remete svoj ritam pred nastupajuću sezonu u kojoj će igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.