Batak: Ambicije Radničkog su uvek najveće

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 15:00

Batak: Ambicije Radničkog su uvek najveće

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da njegov tim čeka težak meč protiv Metalca u Superligi, ali i da je cilj niškog kluba pobeda.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekaće ekipu Metalca u četvrtak, u zaostaloj utakmici 10. kola Super lige Srbije.

"Oni su jedna dobra i disciplinovana ekipa i čeka nas težak posao. Naravno, ambicije Radničkog su uveke najveće. Poštujemo rivala, ali naš cilj su tri boda, kojim bi nadogradili pobedu u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lazarevcu. Protiv Kolubare je bilo i dobrih i loših momenata u našoj igri, a ove loše ćemo sada morati da svedemo na minimum, jer nas čeka nešto kvalitetniji protivnik", rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Batak je u prvoj utakmici na klupi niškog kluba upisao pobedu (3:2) protiv Kolubare u Lazarevcu.

On je istakao da je Metalac u usponu forme, kao i da ta ekipa ima kontinuitet rada u sa kvalitetnim trenerom.

"Metalac ima u svom sastavu nekoliko mladih i veoma dobrih igrača. Doveli su i Stuparevića (Filip), koji je pre nekoliko godina prodat iz Voždovca u Votford za ozbiljan novac. On je opasan igrač, tu su i Valukin (Jovan) i Krajišnik (Damjan)", dodao je on.

Radnički će u meč ući bez tri standardna igrača, Nikole Aksentijevića, Rioheija Mićibućija i Aleksandra Pejovića.

"Aksentijević je pozitivan na koronavirus i nećemo ga imati na raspolaganju neko vreme. Na svu sreću, on se dobro oseća, ima blage simptome i želimo mu da brzo ozdravi. Japanac Mićibući je protiv Kolubare istovremeno doživeo povrede ramena i butine, u situaciji kada se svom snagom zakucao u stativu, pa će i on preskočiti Metalac, a neće igrati ni Pejović, koji je nakupio četiri žuta kartona", rekao je Batak.

Trener niškog kluba istakao je da će nastaviti sa načinom igre, koji uključuje tri igrača u odbrani, a dodao je da će za pobedu protiv Metalca biti potrebna bolja igra nego protiv Kolubare.

Na tabeli Superlige Srbije Radnički zauzima deveto mesto sa 12 bodova, dok je Metalac 11. sa bodom manje, ali i utakmicom manje od niškog tima. Meč izmedju Radničkog i Metalca igra se u četvrtak od 16.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RADNIČKI ŽELI NOVA TRI BODA! Batak: Cilj je pobeda protiv Metalca

Izvor: Kurir, 29.Sep.2021

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da njegov tim čeka težak meč protiv Metalca u Super ligi, ali i da je cilj niškog kluba pobeda

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.