Bastijanini najbrži na testiranju

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 13:39

Bastijanini najbrži na testiranju

Italijanski motociklista i vozač Gresini rejsinga u šampionatu Moto GP-ja Enea Bastijanini ostvario je najbolje vreme na predsezonskom testiranju u Maleziji.

On je na stazi Sepang najbrži krug odvezao za 1:58,131 minut, dok je drugo vreme po kišnim uslovima zauzeo vozač Aprilije Aleš Espargaro (0,26 sekundi zaostatka).

Aktuelni šampion, vozač Jamahe Fabio Kvartararo zauzeo je sedmo mesto poslednjeg dana testiranja, odmah iza vicešampiona iz Dukatija Frančeska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Banjaje, a ispred šestostrukog šampiona "kraljevske klase", Marka Markesa (Honda), koji se na stazu vratio posle problema sa vidom.

Poslednji predsezonski testovi obaviće se u Indoneziji, od 11. do 13. februara, a sezona u Moto GP-ju počinje 6. marta trkom za Veliku nagradu Katara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.