Bastijan Švajnštajger završio igračku karijeru

Izvor: RTS, 08.Okt.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastijan Švajnštajger završio igračku karijeru

Legendarni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger porukom na društvenim mrežama najavio da napušta igračku karijeru. Nekadašnji igrač Bajerna od fudbala se oprostio u 35. godini kao igrač američkog Čikago fajera.
Posle pobede Čikago fajera nad Orlandom od 5:2, Bastijan Švajnštajger je poručio da je to bio njegov poslednji profesionalni meč i preko društvenih mreža je zahvalio svima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su mu pružali dragocenu podršku tokom bogate karijere.

„Sada je pravo vreme: zahvaljujem svima i mojim timovima Bajernu, Mančester junajtedu, Čikago fajeru, reprezentaciji i naravno supruzi Ani Ivanović i mojoj porodici na podršci", napisao je Švajnštajger u poruci.
Neposredno potom društvene mreže su preplavili zapisi sa snimcima i sećanjima na slavne igračke dane velikog fudbalera.

Bastijan Švajnštajger je najviše trofeja osvajao sa svojim matičnim klubom Bajernom. Osvojio je osam titula Bundeslige i sedam nemačkih kupova kao i Ligu šampiona.
Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 121 utakmicu, postigao 24 gola i osvojio titulu svetskog prvaka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.