Bastija sigurna kod kuće na Korzici, Krasić strelac!

Izvor: Press, 04.Okt.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastija sigurna kod kuće na Korzici, Krasić strelac!

Korzikanci su zabeležili treću pobedu ove sezone i približili se gornjem delu tabele, a među najzapaženijima u redovima domaćina bio je srpski internacionalac Miloš Krasić.

Bivši državni reprezentativac postigao je treći gol, svoj prvenac otkako je u avgustu stigao u Bastiju iz Fenerbahčea, a igrao je do 74. minuta, kada je zamenjen.

Lorijan je pretrpeo šesti poraz i nalazi se među ugroženim timovima.

Bastija - Lorijan 4:1 (Budebuz 6, Hazri 23. penal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Krasić 59, Romarik 79 - Kutadur 32)

U ostalim utakmicama sutra igraju Monako - Sent Etjen, Gengan - Ren, Nant - Evijan, Lil - Ajačio, Tuluz - Nica i Valensijen - Rems, a u nedelju Monpelje - Olimpik Lion, Bordo - Sošo i Olimpik Marsej - Pari Sen Žermen.

Tabela: Monako i Pari Sen Žermen po 18 bodova, Olimpik Marsej 17, Lil i Nica po 14, Nant i Sent Etjen po 13, itd.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krasić strelac, Bastija pobedila!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Okt.2013

Bivši reprezentativac postigao je svoj prvenac otkako je stigao u Bastiju iz Fenerbahčea, a igrao je do 74. minuta, kada je zamenjen.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.