Basta: Vraćam se na teren

Izvor: Blic, 18.Feb.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta: Vraćam se na teren

Dušan Basta zbog povrede tetive nije igrao na prethodne četiri takmičarske utakmice za Udineze, ali sa optimizmom iščekuje prvenstveni duel sa Đenovom.

"Bio sam povređen, propustio sam po dve utakmice u prvenstvu i Kupu, mada bi prema svim prognozama trebalo da igram u narednom kolu Serije A", rekao je Basta za "Sportski žurnal".

Bivši igrač Crvene zvezde sa crno-belima iz Udina ima ugovor do 2013. godine, a nada se da će i naredne sezone igrati u elitnom rangu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << takmičenja u Italiji:

"Prvih 12 meseci proveo sam na pozajmici u Lećeu, ali sada sam se vratio u Udine i do povrede sam bio standardan na svojoj poziciji. Nadam se da ću igrati u nastavku prvenstva i da ćemo izboriti opstanak", rekao je Basta koji u utorak nije bio spreman da nastupi u prijateljskom meču sa Partizanom u kome je prvak Srbije poražen sa 2:1.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.