Baskijski derbi pripao Sosijedadu!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baskijski derbi pripao Sosijedadu!

Ekipa Real Sosijedada je uspela da savlada Bilbao u gostima.

U okviru 163. derbija Baskije slavlje je odnela ekipa Real Sosijedada koja je slavila i to na San Mamesu sa 1:3 (1:1).

Bilo je veoma zanimljivo, Ojarzabal je uspeo da u 30. minutu iz penala uspeo da savlada golmana domaćih Simona, ali je samo dva minuta kasnije Muniain uspeo da izjednači rezultat na 1:1.

Akcija je tekla po sredini, došla je lopta na desnu stranu do Susaete koji ubacivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sredinu pravi pravu pometnju, a Muniain je uspeo da savlada golmana gostiju za izjednačenje.

Gosti do prednosti dolaze u 47. minutu kada je loptu sa desne strane ubacio Zubeldia, Sagnali je uspeo da je zahvati kako treba i da je pošalje u mrežu za 2:1.

Konačnih 3:1 došlo je nakon novog penala i novog gola Mikela Ojrazabala. Do penala je došlo nakon neverovatne greške Alvareza koji je poslao slabu loptu golmanu Simonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.