Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 10:51

Basketaši stali kad nisu smeli

Rusija slavila u polufinalu, sledi borba za bronzanu medalju sa poraženim iz okršaja Belgije i Letonije - 21:10

Velika šteta... Reprezentacija Srbije u basketu 3X3 ostala je bez plasmana u veliko finale Olimpijskih igara, pošto je u polufinalu poražena od Rusije rezultatom 21:10.

Orlovi su odirali ubedljivo najslabiji meč na turniru, od starta su bili u kontraritmu, drhtala im je ruka na šutu u ključnim momentima, a ni odbrana nije bila na potrebnom nivou. Rusi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koje su naši reprezentativci savladali juče sa ubedljih 21:10 u poslednjem okršaju grupne faze, imali su mnogo više energije, pa su na kraju apsolutno zasluženo stigli do velikog finala.

Izgleda da naši reprezentativci nisu na najbolji način tempirali formu, bili su na vrhuncu pre vremena, pa će im biti prilično teško da se podignu do borbe za treće mesto.

Borba za treće mesto je u 14.15 po našem vremenu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI: Prvi poraz srpskih basketaša, Rusi se "osvetili" u polufinalu

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2021

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 poražena je od Rusije rezultatom 21:10 u polufinalu turnira Olimpijskih igara.

Nastavak na Radio 021...

Istorija u Tokiju: Letonija prvi olimpijski šampion u basketu!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021

Rusi moraju da se zadovolje srebrom..Prvo olimpijsko zlato u basketu odlazi u Letoniju! Basketaši iz Letonije, savladali je Rusiju rezultatom 21:18 i napravila istorijski podvig u Tokiju!..Apsolutno zalsuženo zlato uzima jedna od velesila ovog sporta. Vicešampion Evrope iz 2018, te viceprvak sveta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.