Basketaši Srbije protiv Rusije u polufinalu OI

Izvor: Beta, 27.Jul.2021, 16:58

Basketaši Srbije protiv Rusije u polufinalu OI

 Reprezentacija Srbije u basketu tri na tri igraće u sredu polufinalni meč na Olimpijskim igrama u Tokiju protiv selekcije Rusije.Rusija je danas savladala Holandiju sa 21:19, a polufinale na programu je sutra od 10.30.U drugom polufinalu igraće Belgija protiv pobednika meča izmedju Letonije i Japana.Meč za bronzanu medalju na programu je takodje sutra od 14.15, dok je finale u terminu od 15.25.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGRAĆE ZA BRONZANU MEDALJU: Basketaši Srbije poraženi od Rusije u polufinalu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021

Baćuške slavile sa 21:10...Basket reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu protiv tima Ruskog olimpijaskog komiteta sa 21:10 i igraće za bronzanu medalju. Iako su bili bez poraza do ovog meča, a tim ROK-a savladali u poslednjoj utakmici u grupi sa 21:10, basketaši Srbije su bili neprepoznatljivi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.