Basketaši Srbije i dalje neporaženi na Olimpijskim igrama

Izvor: Beta, 25.Jul.2021, 09:30

Basketaši Srbije i dalje neporaženi na Olimpijskim igrama

Muška reprezentacija Srbije u basketu 3x3 upisala je i četvrtu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je danas pobedila Belgiju sa 21:14.Srbija je jedina neporažena ekipa na turniru, a najzaslužniji za novu pobedu bio je Dušan Domović Bulut koji je Belgijancima ubacio 13 poena.Dejan Majstorović je utakmicu završio sa četiri poena, dok su Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić postigli po dva.Reprezentacija Srbije će do kraja preliminarnog dela takmičenja igrati još protiv Japana, Letonije i Rusije.Posle takmičenja po jednokružnom bod sistemu, odnosno sedam odigranih utakmica, dve prvoplasirane ekipe direktno će se plasirati u polufinale, dok će se timovi od trećeg do šestog mesta razigravati za preostala dva mesta u polufinalu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bulut: Ne mogu nas zaustaviti

Izvor: B92, 25.Jul.2021

Basketaši Srbije nastavili su sa pobedama na Igrama u Tokiju...Srbija je ubedljivo prva u svojoj grupi, naš tim je pobedio sve četiri utakmice a u nedelju su naši momci pobedili Poljsku sa 15:12 i Belgiju sa 21:14...Fenomenalni Dušan Domović-Bulut postigao je u meču sa Belgijancima 13 poena..."Bio...

Nastavak na B92...

OI: Još jedna pobeda basketaša Srbije

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2021, 06:44

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 pobedila je danas Japan sa 21:11 u petom kolu grupne faze na Olimpijskim igrama u Tokiju i ostvarila petu pobedu na turniru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.