Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 16:25

Basket: Belgijanci izgubili, Srbija jedina sa dve pobede

Orlovi jedini nepobedivi posle dosadašnjih utakmica

Znali smo da reprezentacija Srbije u Basketu 3x3 može daleko, a potvrda je stigla već prvog takmičarskog dana. Orlovi su savladali prvo Kinu sa 22:13, pa Holandiju sa 16:15. I jedini su pobedili obe utakmice.

Belgija je mogla da bude još jedna reprezentacija sa dve pobede, ali je poražena od Japana u drugom meču.

Duel Japana i Belgije bio je vrlo tesan, Belgijanci su vodili sa 16:15 na minut do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i mogli su već da osete slast pobede. Ipak, Japanci su uspeli da izjednače i da stignu do produžetka. Mogli su čak do pobede i u regularnom delu.

U nastavku su Japanci imali više snage i koncentracije, Kesej Tominaga je bio odlučujući igrač, pa su Japanci dobili 18:16 u produžetku. Tominaga je zaista blistao i jednim polaganjem i driblingom je oduševio sve oko sebe.

Sve ovo do sada značajno povećava šanse Orlovima da mogu daleko. Želja im je da budu među najbolja dva jer ta dva mesta vode direktno u polufinale. Od trećeg do šestog mesta vode u četvrtfinale.

Za sada sve ide kako je planirano!

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Basketaši Srbije savladali Belgiju uz 13 poena Dušana Domovića

Izvor: Danas, 25.Jul.2021, 08:50

Reprezentativci Srbije savladali su selekciju Belgije rezultatom 21:14 i nakon četvrte utakmice ostali jedina neporažena ekipa u basketu 3x3 na Olimpijskim igrama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.