Barzalji: Plašim se Milita

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barzalji: Plašim se Milita

Odbrambeni igrač Juventusa Andrea Barzalji priznao je danas da se pribojava igre napadača Intera Dijega Milita u subotnjem derbiju sa neroazurima.
Juventus trenutno vodi na tabeli Serije A sa četiri boda više od Intera, koji je u sjajnoj formi i „vezao” je osam pobeda.
Milito je u dosadašnjem toku sezone postigao pet pogodaka na 10 odigranih utakmica.
Plašim se Dijega Milita. On je kompletan igrač, ima sve. Radi se o jednom od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << napadača u Evropi. Ne propušta nijednu priliku – kazao je Barzalji italijanskim medijima.
Defanzivac Stare Dame pohvalio je i trenera Intera Andreu Stramaćonija.
On je veoma dobar stručnjak, lepo je kada mladi treneri sa vizijom dobiju šansu. Ne mislim da će subotnji meč odlučiti prvenstvo. Inter nam je definitivno konkurent u borbi za titulu – dodao je Barzalji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Barzalji uoči derbija sa Interom: Plašim se Dijega Milita

Izvor: Blic, 02.Nov.2012, 19:24

Odbrambeni fudbaler Juventusa Andrea Barzalji priznao je da se pribojava igre napadača Intera Dijega Milita u subotnjem derbiju sa neroazurima...Juventus trenutno vodi na tabeli Serije A sa četiri boda više od Intera, koji je u sjajnoj formi i "vezao" je osam pobeda...Milito je u dosadašnjem toku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.