Bartra operisan - Povrede ruke ipak teže prirode!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bartra operisan - Povrede ruke ipak teže prirode!

Španski internacionalac iz redova Borusije operisan je tokom noći i njegovo stanje je stabilno, ali daleko od toga da su povrede bile "lakše prirode".

Bombaški napad na autobus fudbalskog kluba Borusija iz Dortmunda srećom nije rezultirao tragičnim posledicama, ali je jedan od igrača ipak teže povređen.

Španac Mark Bartra noćas je hitno operisan i njegovo stanje je stabilno, ali su povrede koje je zadobio u bombaškom napadu teže prirode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Borusija je na zvaničnom sajtu potvrdila da je operacija obavljena tokom noći i da je Marku Bartri saniran prelom podlaktice kao i višestruke povrede šake.

Marku Bartri su se komadići razbijenog stakla od prozora zarili u šaku što je lekarima dodatno otežalo posao.

"Svi smo u šoku i mislima smo uz Marka. Nadamo se da će se brzo oporaviti a mi ćemo večeras igrati za njega" izjavio je kapiten Borusije Marsel Šmelcer.

Bombaški napad na klupski autobus Borusije iz Dortmunda dogodio se uoči utakmice sa Monakom koja je kasnije otkazana, a fudbaleri dva kluba sastaće se u novom terminu, u sredu od 18.45.

Bartra mora na operaciju, da li će igrati sutra? https://t.co/inIz6cG7L5

— Sportske.net (@sportske) April 11, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.