Barton: Baš je mirno na Hajberiju

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barton: Baš je mirno na Hajberiju

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton prisustvovao je utakmici Arsenala i Olimpika iz Marseja i potom prokomentarisao kako je atmosfera bila mirna.

Barton, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u francuskom klubu, utakmicu je gledao sa navijačima Olimpika.

"Tako je mirno večeras na Hajberiju", napisao je Barton.

Zanimljivo je da Arsenal već sedam godina ne igra na Hajberiju, već na Emirejtsu, ali ta činjenica ne znači ništa Bartonu.

Uživao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam u prvom poluvremenu sa navijačima Marseja. Hvala, bilo je divno videti vas sve“, dodao je Barton, a potom istakao da mu je krivo zbog poraza njegovog bivšeg tima, ali je priznao da je Arsenal bio prejak.

Barton je odigrao 25 mečeva u Ligi 1 i pet u Ligi Evrope za Marsej prošle godine, ali uprkos njegovoj želji da ostane u Francuskoj, do dogovora nije došlo i bio je primoran da se vrati u Kvins Park Rendžers, koji je ispao u Čempionšip.

Arsenal je u utorak uveče slavio protiv Olimpika sa 2:0 i tako došao na korak od plasmana u narednu fazu. Londonski klub trenutno ima 12 bodova na čelu grupe F, a prate ga Borusija i Napoli sa po devet, dok je Marsej bez bodova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Barton: Baš je mirno na Hajberiju

Izvor: B92, 27.Nov.2013

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton prisustvovao je utakmici Arsenala i Olimpika iz Marseja i potom prokomentarisao kako je atmosfera bila mirna...Barton, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u francuskom klubu, utakmicu je gledao sa navijačima Olimpika..."Tako je mirno večeras na Hajberiju",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.