Barsini pregovori propali, sad je na potezu Florentino Perez!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsini pregovori propali, sad je na potezu Florentino Perez!

Odbijena ponuda Katalonaca, sada sve oči uprte u Real.

Pregovori su izgleda propali, ili se tako čini. Katalonski "Mundo Deportivo" tvrdi da je nakon dva dana intenzivnog pregovaranja ponuda Barselone odbijena.

Oni su doneli oko 135 miliona evra, plus Rakitića i Todiboa, kao i jednogodišnju pozajmicu za Dembelea.

Parižani su odbili, ne treba im mladi štoper Todibo, ali ni Dembele na pozajmicu, oni traže da fudbaler bude njihov igrač.

PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi da vrati novac uložen u Brazilca, podsetimo, u pitanju je 222 miliona evra i oni smatraju da je ova ponuda nedovoljna. Barsa je donela bankarske garancije za novac, ispoštovali su zahtev PSŽ da ne bude bonusa i klauzula, međutim, na kraju se delegacija katalonskog kluba vratila praznih šaka.

Sada se čeka Real.

Da li će Perez uputiti ponudu do kraja prelaznog roka?

Izgleda da hoće, ali ona bi morala da u svakom slučaju uključi Vinisijusa i novac, Leonardo ne želi Rodrigeza, samo Brazilca i golmana Navasa.

Postoji mogućnost da u posao bude uključen i golman Parižana Areola, koji bi se preselio u Real i bio rezerva Kurtoi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ opet odbio Barseloninu ponudu za Nejmara

Izvor: RTS, 29.Avg.2019

Francuski Pari Sen Žermen odbacio je novu ponudu Barselone za transfer brazilskog fudbalera Nejmara u iznosu od 130 miliona evra, uz Ivana Rakitića i Džan-Klara Todiboa, kao i jednogodišnju pozajmicu Usmana Dembelea. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.