Barsina panična reakcija ili logično rešenje - Vilijan

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsina panična reakcija ili logično rešenje - Vilijan

Antonio Konte će biti presrećan

Kako se prelazni rok bliži kraju, tako raste temperatura na stadionu Kamp Nou. Rešenje za Nejmara još nije kupljeno, pregovori sa Filipeom Kutinjom i Usmanom Dembeleom se otežu, što je direktora Roberta Fernandeza i njegove saradnike nateralo da se okrenu rezervnim varijantama. Anhel Di Marija je već najavljen kao potencijalna zamena, a novo ime na spisku je i - Vilijan.

Nije Brazilac u ozbiljnijim planovima Antonija Kontea, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uprkos što je sada uglavnom član prve postave. Razlog tome je povreda Edena Azara, ali i slaba konkurencija u ofaznivnom redu. Hteo je Italijan da proda Vilijana još početkom leta, ali su se u međuvremenu uvećali problemi na relaciji sa Marinom Granovskajom, zbog čega je sada upitan i Konteov ostanak na Stamford Bridžu.

Barsina uprava, naime, uspela je da stupi u kontakt s vodećim ljudima Čelsija i otvore pregovore za Vilijanov transfer. Na Bridžu se nadaju da će moći dobro da zarade, odnosno bar 60.000.000 evra, koliko je navodno postavljena cena za Brazilca. Ali, to bi otvorilo dodatnu problematiku u Čelsiju, jer bi onda po hitnom postupku morala da se dovedu pojačanja. Čelsi i sada kuburi na oba bekovska mesta, u srcu veznog reda, napadu, a Vilijanov odlazak otvorio bi novu problematiku u ofanzivnom redu.

Za Vilijana se odnedavno zainteresovao i Mančester junajted, a poznato je da Žoze Murinjo traži igrača na levom krilu, te da je sa Brazilcem imao fantastičan odnos u Čelsiju.

Biće to prava trka s vremenom, a do kraja prelaznog roka ostalo je tek nešto više od jedne sedmice.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.