Barsin uragan za 11 minuta! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin uragan za 11 minuta! (VIDEO)

Luis Enrike ostavio Suareza na klupi i počeo sa četiri napadača u startnih 11

Katalonska furija ruši sve pred sobom! Barselona je nastavila perfektan niz pobeda. Četiri pobede u četiri kola od starta Primere. Najnovija žrtva je Levante koji se opirao 50 minuta i odolevao na Kamp Nou, a onda je brutalno pregažen.

Luis Enrike je odlučio da odmori Luisa Suareza i ostavi ga na klupi, ali je meč počeo sa četiri napadača! Mesiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Nejmaru je pridružio mladiće Munira El Hadadija i Sandra Ramireza. Na papiru, to je izgledalo kao 4-2-3-1, ali je na terenu je Barsa sa četvoricom napadača “davila” Levante.

U 50. minutu je započela kanonada. U strelce se upisao onaj od kojeg se to najmanje očekivalo - Mark Bartra. Glavom na asistenciju Mesija. Samo šest minuta kasnije je Nejmar bio najsnalažljiviji pred golom Levantea. U 61. minutu je već bilo 3:0! Mesi je pogodio iz penala. Gosti su uspeli na kratko da ustanu iz nokdauna i čak smanje rezultatski deficit pošto je Kasadeus iskoristio grešku Ter Štegena.

Imao je Mesi šansu u 75. minutu da još jednom pogodi sa bele tačke, ali je posalo loptu preko gola. Iskupio se u 90. minutu golom za konačnih 4:1 kada je promešao odbranu Levantea i preciznim udarcem kroz šumu nogu stavio tačku na ovaj meč.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.