Barsin prioritet - Svetski rekord za štopera?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin prioritet - Svetski rekord za štopera?

Ovo bi moglo da ima posledice i kada se čeka rasplet oko trenera. Ponuda koja se ne može odbiti?

Navodno je Aurelio De Laurentis odbio oko 90 miliona evra za Kalidu Kulibalija prošlog leta, hteli su ga Junajted i Čelsi.

Po njemu, Senegalac je stub ekipe, jedan od najboljih štopera na svetu, ali mogao bi da popusti već ove zime.

Naime, prema informacijama španskih medija Barselona će ponuditi 100 miliona za Kulibalija, ako ponuda bude prihvaćena, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi značilo i rušenje svetskog rekorda koji je Liverpul platio za Van Dajka.

Sa druge strane, štoper jeste prioritet posle povreda Umtitija i Vermalena, ali ovaj transfer bi značio i da se Barsa odriče nekih većih pojačanja na leto, pre svega Nejmara koji je raspoložen da se vrati u klub, ili Pogbe koji takođe želi na "Kamp Nou".

Već znate, Valverde je u tihom ratu sa upravom zbog prošlog prelaznog roka, dovođenja Vidala, odnosno prodaje Paulinja, ali i činjenice da nema alternativu za levog beka, pa odbija da produži ugovor koji mu ističe na kraju sezone.

Barsa je, ako tvrdoglavi Bask ostane pri svome kontaktirala Vengera koga navodno želi i Bajern.

Međutim, ako bi doveli Kulibalija, to bi bio znak da su prihvatili preporuke trenera koji smatra da ofanziva nije problem, da Nejmar i slični igrači nisu potrebni timu već da mora da se ojača poslednja linija, kao i da se kupi još jedan levi bek.

Šta Napoli dobija?

Pre svega novac da dovede nekoliko igrača koje Anćeloti želi, senzaciju, Pjateka iz Đenove, ali i Arijasa iz Atletika, kao i Džejmsa Rodrigeza iz Bajerna koji želi da ponovo radi sa trenerom kod koga je u Realu igrao odlično.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.